Tort De Budincă De Rubarbă
Tortul cu budincă de rubarbă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 248 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, zahăr pudră, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort De Budincă De Rubarbă, Tort de budincă cu căpșuni-rubarbă, și Tort De Budincă De Căpșuni Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un bici.
Puneți untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați 2/3 cană zahăr granulat; bateți până se omogenizează bine.
Adăugați vanilie, scorțișoară și ou, bătând bine. Bateți la viteză mică, adăugați amestecul de făină și laptele alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; bate doar până la neted.
Combinați rubarba și restul de 2/3 cană de zahăr granulat într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Lingură aluat peste amestec de rubarbă.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat.
Se presară cu zahăr pudră.