Tort De Brânză Cremă De Migdale-Pere
Această rețetă servește 12. O porție conține 280 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați jardiniere migdale, pere, cremă de brânză philadelphia și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de merișor, pere și nucă de Crăciun cu cremă de brânză-glazură de portocale, Almond Pear Torte, și Pear Almond Cheesecake Torte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Bateți untul și 1/3 cană de zahăr într-un castron mic cu mixerul până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați făină; se amestecă bine. Apăsați pe partea inferioară și 1 inch în sus a tăvii cu arc de 9 inci.
Bateți crema de brânză și 1/3 cană din zahărul rămas în același castron cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați oul și vanilia; se amestecă bine.
Se întinde pe fundul crustei.
Se amestecă zahărul rămas și scorțișoara până se omogenizează.
Adăugați la pere într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Aranjați peste stratul de brânză cremă; deasupra cu nuci.
Reduceți temperatura la 191°; coaceți torte 25 min. sau până când centrul este setat. Se răcește complet. Rulați cuțitul în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi torte.
Scoateți janta. Frigider torte 3 ore.