Tort de bezea cu lămâie cu căpșuni

Tort de bezea cu lămâie cu căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu bezea cu lămâie cu căpșuni. Această rețetă servește 1. O porție conține 2546 calorii, 36g de proteine, și 48G de grăsime. Pentru $5.12 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, coajă de tei, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Budincă de lămâie cu căpșuni și trabucuri de bezea, Cupe de bezea cu căpșuni și caș de lămâie Meyer, și Tort de bezea Praline cu căpșuni.

Instrucțiuni

1
Se amestecă căpșunile și 1/4 cană de zahăr. Acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
ZahărZahăr
2
Încălziți cuptorul la 177°. pulverizați tigaia pătrată, 9x9x2 inci, cu spray de gătit. Bateti faina, 1 cana zahar, margarina, laptele, praful de copt, coaja de lamaie, vanilia, sarea si 2 albusuri de ou intr-un bol mare cu mixer electric la viteza mica 30 de secunde, razuind bolul constant. Bate la viteză mare 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Spray De GătitSpray De Gătit
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
MargarinăMargarină
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Creșteți temperatura cuptorului la 204°.bateți 2 albușuri de ou într-un castron mediu la viteză mare până se spumează. Bateți în 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură odată; continuați să bateți până când este rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
6
Se întinde peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când bezea devine maro deschis. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Completați fiecare porție cu căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții1
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista