Tort De Alune De Ciocolată

Tort De Alune De Ciocolată
Tortul cu alune de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 2152 calorii, 23g de proteine, și 127g de grăsime per portie. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri alimentare devil ' s, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Kahlua Cu Unt De Ciocolată Cu Alune Sărate, Tort de alune de ciocolată cu praline Chocolate Crunch, și Tort de ciocolată cu alune.

Instrucțiuni

1
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind ingredientele necesare, plus amestecul de budincă, vanilie și încă 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Întindeți aluatul uniform între trei tigăi de tort de 9 inci unse și făinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Coaceți la temperatura specificată pe cutia de amestec de tort timp de 18 până la 22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați prăjiturile să se răcească complet, apoi răciți la frigider timp de 30 de minute.
5
Într-un cazan dublu peste apă fierbinte, topiți chipsurile de ciocolată. Adăugați treptat 1/4 cană de frișcă, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Bateți 3/4 cană de frișcă până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de ciocolată răcit. Se amestecă 1/2 cană din alunele tocate fin. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Bateți restul de 2 căni de frișcă până se formează vârfuri moi, apoi pliați în restul de 1/2 cană de alune tocate. Se răcește până se pregătește să înghețe tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
8
Așezați 1 strat de tort pe placa de tort.
9
Întindeți 1/2 din amestecul de ciocolată răcit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Adăugați un alt strat de tort.
11
Se întinde cu alte 1/2 din amestecul de ciocolată. Sus cu ultimul strat de tort. Frost tort întreg cu alune-frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12
Așezați 12 alune întregi în jurul marginii exterioare superioare a tortului ca garnitură. Acest tort trebuie păstrat la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista