Tort De Alune De Ciocolată
Tortul cu alune de ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 3. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 2152 calorii, 23g de proteine, și 127g de grăsime per portie. Pentru $ 3.3 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri alimentare devil ' s, chipsuri de ciocolată semidulce, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 26 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tort De Ciocolată Kahlua Cu Unt De Ciocolată Cu Alune Sărate, Tort de alune de ciocolată cu praline Chocolate Crunch, și Tort de ciocolată cu alune.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, folosind ingredientele necesare, plus amestecul de budincă, vanilie și încă 1/4 cană de apă.
Întindeți aluatul uniform între trei tigăi de tort de 9 inci unse și făinoase.
Coaceți la temperatura specificată pe cutia de amestec de tort timp de 18 până la 22 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați prăjiturile să se răcească complet, apoi răciți la frigider timp de 30 de minute.
Într-un cazan dublu peste apă fierbinte, topiți chipsurile de ciocolată. Adăugați treptat 1/4 cană de frișcă, amestecând constant până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Bateți 3/4 cană de frișcă până se formează vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de ciocolată răcit. Se amestecă 1/2 cană din alunele tocate fin. Se răcește 30 de minute.
Bateți restul de 2 căni de frișcă până se formează vârfuri moi, apoi pliați în restul de 1/2 cană de alune tocate. Se răcește până se pregătește să înghețe tortul.
Așezați 1 strat de tort pe placa de tort.
Întindeți 1/2 din amestecul de ciocolată răcit deasupra.
Adăugați un alt strat de tort.
Se întinde cu alte 1/2 din amestecul de ciocolată. Sus cu ultimul strat de tort. Frost tort întreg cu alune-frisca.
Așezați 12 alune întregi în jurul marginii exterioare superioare a tortului ca garnitură. Acest tort trebuie păstrat la frigider.