Tort de alune, ciocolată și căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 49G de grăsime, și un total de 671 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr, căpșuni de coș, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tort de alune, ciocolată și căpșuni, Căpșuni Alune Torte, și Ciocolata Alune Torte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt și făină tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos cu pergament. Unt și pergament de făină. Se macină fin alunele și 2 linguri de zahăr în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Așezați 2/3 cană amestec de nuci măcinate într-un castron mediu; adăugați făină și bateți pentru a amesteca. Rezervați amestecul de nuci rămas pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Folosind mixerul electric, bateți ouăle și 2/3 cană de zahăr într-un castron mare până când amestecul este gros și se dizolvă încet panglica atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 8 minute. Îndoiți amestecul de făină în 3 adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tortul până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 28 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați tortul în raft. Se răcește în tigaie 10 minute. Rulați cuțitul mic între părțile pan și tort pentru a slăbi. Întoarceți tortul pe raft; îndepărtați pergamentul. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
1
Aduceți crema la foc mic într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați ciocolată și bateți până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Se toarnă într-un vas de sticlă de 13x9x2 inci. Se dă la frigider până când ganache se îngroașă până la consistența tartinabilă, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră și 30 de minute (ganache va semăna cu budinca groasă).
5
Transferați 3/4 cană ganache de ciocolată într-un castron mic; pus deoparte pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Tăiați tortul orizontal în 2 straturi (straturile vor fi subțiri).
7
Așezați 1 strat de tort, tăiat cu fața în sus, pe platou.
8
Întindeți 1/2 cană ganache de ciocolată peste. Aranjați căpșunile feliate în cercuri concentrice ușor suprapuse peste ganache.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Ciocolata
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
9
Întindeți 1/2 cană ganache peste partea tăiată a celui de-al doilea strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
10
Așezați stratul de tort deasupra căpșunilor, ganache cu fața în jos și apăsați ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
11
Întindeți ganache de ciocolată rămasă pe părțile laterale și deasupra tortului. Apăsați ușor alunele măcinate rezervate pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune De Masa
Ciocolata
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
12
Transferați ganache rezervat de 3/4 cană în punga de patiserie prevăzută cu vârf de stea medie. Țeavă 8 rozete în jurul marginii superioare a tortului, distanțându-se. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se dă la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
13
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de a continua.)
14
Începând cu 1/3 inch de la capătul tulpinii căpșunilor întregi, tăiați subțire căpșunile pe lungime până la vârf. Apăsați felii ușor la ventilator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
15
Așezați fructe de pădure între rozete pe tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
16
Garnisiți cu alune prăjite suplimentare, dacă doriți.