Tort De Afine Cu Susul În Jos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu afine cu susul în jos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 489 calorii. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.03 pe portie. Dacă aveți la îndemână praf de copt, suc de portocale, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Afine Cu Susul În Jos, Tort Cu Merișor Cu Capul În Jos, și Tort de afine cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie din fontă de 10 inci, topiți untul la foc mic.
Presărați zahăr brun, afine și nuci pecan în tigaie.
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou cu un mixer electric la viteză mare până când sunt groase și palide. Bateți treptat în zahăr granulat. Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt, scorțișoara și sarea. La viteză mică, bateți amestecul de făină în amestec de zahăr alternativ cu suc de portocale, bătând după fiecare adăugare doar până la omogenizare. Bateți în vanilie și coaja de portocală.
Într-un castron mic, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu un mixer electric la viteză mare doar până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în aluat.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește 5 minute.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia.
Lăsați tigaia să rămână peste tort 1 minut, astfel încât amestecul de afine să poată stropi peste tort.