Tortul cu rubarbă cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 1,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 468 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de carton CR ampermormme fra ampermormche, suc de portocale, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Rubarbă Cu Susul În Jos Tort, Tort cu rubarbă cu susul în jos, și Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, combinați 1/4 cană zahăr granulat, rubarba, coaja de lămâie și 1 lingură suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Suc De Lămâie
Coaja De Lamaie
Rubarbă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Într-o tigaie de 10 inci la foc mediu, topiți 2 linguri de unt; adăugați zahăr brun, bourbon și restul de 1 lingură de suc de lămâie; amestecați des până când caramelul s-a îngroșat și este maro mediu, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se întinde într-o tigaie rotundă cu unt de 9 inci (cu 2 inci.- laturi înalte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
4
Aranjați pecanele peste caramel. Împrăștiați amestecul de rubarbă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Rubarbă
Nuci Pecan
5
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți restul de 1/2 cană de unt și 3/4 cană de zahăr granulat până se omogenizează. Bateți ouăle până se omogenizează. Bateți praful de copt, vanilia și sarea, jumătate din crme frache, apoi jumătate din făină; repetați cu restul de crme frache și făină. Aruncați linguri de aluat peste rubarbă; se întinde neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Praf De Copt
Rubarbă
Vanilie
Unt
Pâine Cu Nuci și Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Coaceți într-un cuptor de 350 până când tortul este auriu deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Lăsați să se răcească pe un raft 15 minute.
8
Rulați un cuțit între tort și laturile tigaiei. Inversați pe o farfurie.