Turta cu fructe bogate în ghimbir este o fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 10 porții cu 420 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei, ouă, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 29%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Fructe Proaspete Gingered, Fructe Gingered cu iaurt de miere, și Fructe De Stea Fripte În Bulion De Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 140C / ventilator 120C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor o formă rotundă de tort de 712 cm adâncime, de 25 cm și tapetați-o cu un strat dublu de pergament de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
3
Se amestecă fructele uscate, ghimbirul și siropul, Cointreau, condimentele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
Cointreau
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
4
Puneți uleiul de măsline, zahărul și ouăle într-un bol, bateți împreună până când sunt ușoare și pufoase. Cernem făina și praful de copt în amestec și vârful în fructe. Îndoiți și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți amestecul în forma de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
6
Coaceți în centrul cuptorului timp de 2-212 ore sau până când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Acoperiți cu folie dacă tortul începe să se rumenească. Luați din cuptor și lăsați să se răcească în staniu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați
7
Scoateți, lăsând pergamentul de copt la locul său până când decorați.
8
Pentru topping: încălziți gemul și Cointreau împreună până când gemul este lichid, lăsați să se răcească. Aranjați fructele pe tort și periați cu gemul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cointreau
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul cu fructe. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.