Tort Cu Foaie De Nuci De Ciocolată Albă-Macadamia
Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 457 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu foaie de ciocolată albă cu glazură de ciocolată albă, Tort de banane cu glazură de Macadamia cu ciocolată albă, și Tort De Prăjituri Cu Ciocolată Albă Din Grâu Integral Cu Macadamia {Cadouri Într-Un Borcan} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Acoperiți o tigaie de jeleu de 17 1/4 pe 11 1/2 inch cu spray de copt.
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un castron mediu; rezervă. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul brun cu un mixer electric la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare, răzuind părțile laterale și fundul vasului cu spatula de cauciuc, după cum este necesar.
Adăugați vanilie și bateți doar pentru a încorpora.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt în trei adaosuri, alternând cu zară. Se amestecă chipsuri de ciocolată albă și nuci de macadamia.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, asigurându-vă că suprafața este uniformă.
Coaceți până când testerul de tort introdus în tort iese curat, 25 până la 30 de minute.
Se transferă în raftul de răcire și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță cu fund mediu greu. Gatiti la foc mediu-mare pana se dizolva zaharul. Umeziți peria de patiserie curată cu apă și ștergeți orice cristale de zahăr de pe părțile laterale ale tigaiei. Se fierbe amestecul, învârtind (dar nu amestecând) tigaia ocazional, până când zahărul devine chihlimbar adânc, 5 până la 7 minute. Scoateți imediat de pe foc și adăugați smântână și sare; amestecul va bule și se va pulveriza. Reveniți la foc și amestecați la foc mic până când amestecul este neted.
Stropiți caramelul sărat peste tortul răcit și tăiați-l în 16 sau 24 de bucăți; servi.