Tort Cu Brânză De Ciocolată Noroioasă

Tort Cu Brânză De Ciocolată Noroioasă
Muddy Chocolate Cheese Cake este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 495 calorii, 9g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină, extract de vanilan, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Murdar Prieteni De La Sută Brownie Tort De Înghețată, Roșu, Alb Și Albastru Tort Aluat Murdar Prieteni, și Skinny Ciocolata Neagra Murdar Prieteni.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ulei și făină o tigaie rotundă de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina și 1 cană de zahăr. Bateți în 3 ouă. Se amestecă în iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Combinați făina și praful de copt; se adaugă la amestecul cremă. Se amestecă 1/4 linguriță de vanilie. Topiți 6 batoane de ciocolată; amestecați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți timp de 30 de minute, sau până când testele tort făcut. Se lasă să se răcească 10 minute în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Tăiați o gaură în centrul tortului care nu trece prin tort. Se topește încă 6 batoane de ciocolată dulce și se toarnă în gaură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
7
Bateți crema de brânză, 3 ouă, 1/4 linguriță de vanilie și 3/4 cană de zahăr împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se toarnă peste tort.
9
Coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Presărați zahărul cofetarilor pe vârful tortului. Reveniți la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Coaceți până când zahărul se topește și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista