Tort Bundt cu dovleac
Pumpkin Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 192 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsimi. Această rețetă servește 16. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură, apă, înlocuitor de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu dovleac cu glazură, Tort cu dovleac și Tort cu dovleac.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente. Bateți la viteză mică timp de 30 de secunde; bate la mediu timp de 4 minute.
Se toarnă într-o bucată de 10 inci unsă și făinată. tigaie cu tub canelat.
Se coace la 350° timp de 50-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie timp de 15 minute înainte de a se scoate pe un grătar pentru a se răci complet.
Serviți cu topping bătut.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Bundt Cake funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.