Topped Taters
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Taterele Topped. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 266 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați smântână, ceapă verde, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Nacho Taters, Piure De Cartofi, și Tatere Dantelate.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, 1/4 cană de smântână, 1 lingură de ceapă verde și sarea de usturoi; se amestecă bine. Lingurați într-un 1-qt uns. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 20 de minute. Descoperiți, întindeți cu smântâna rămasă.
Se presară cu brânza și ceapa rămasă.
Coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.