Topiți În Gură Cotletele De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc topite în gură. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 289 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cotlet de porc, apă, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Asiatice-glazurate 'topi-In-ta-gura' muschiulet de porc, Se topește în gură fleică, și Pui Topit În Gură.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați sosul de soia, sosul teriyaki și apa.
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți ambele părți ale cotletelor de porc într-o cantitate mică de ulei.
Se toarnă amestecul lichid peste cotlet.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar. Cotletele trebuie acoperite complet cu lichid.
Aduceți la fierbere. Reduceți temperatura și fierbeți timp de o oră și douăzeci de minute, întorcând cotletele la jumătatea drumului.