Ton cu fasole albă și sos de roșii uscat la soare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tonul cu fasole albă și sosul de roșii uscat la soare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 56G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.66 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, morcov, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort cu sirop de lămâie cu fructe de pădure și cremă de caș de lămâie ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 24 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ton cu fasole albă și sos de roșii uscat la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un castron mediu.
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi fasolea cu 3 inci.
Lăsați să stea peste noapte.
Combinați fasolea și stocul într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; acoperiți și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, aproximativ 1 oră.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană de lichid de gătit.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovul și țelina și saut până aproape fraged, aproximativ 5 minute.
Adăugați cimbru și coaja de lămâie și amestecați 1 minut.
Adăugați fasole, 1/2 cană de lichid de gătit rezervat și 2 linguri de ulei și aruncați până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se ia de pe foc. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o altă tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați tonul cu sare și piper.
Adăugați ton în tigaie și gătiți la coacerea dorită, aproximativ 3 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Lingurați fasolea pe centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii, împărțind în mod egal între farfurii. Completați fiecare cu friptură de ton. Puneți sosul de roșii uscat la soare peste fripturile de ton și serviți imediat.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca gloata Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.