Tofu glazurat cu Bok Choy

Tofu glazurat cu Bok Choy
Tofu glazurat cu Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, zahăr brun, bulion de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, și Tofu dulce glazurat cu chili cu Bok Choy - bucătăria de testare a Americii.

Instrucțiuni

1
Scurgeți tofu pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Încălziți jumătate din uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bok choy și usturoiul feliat; gatiti, amestecand, pana se ofileste, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați 1 1/2 căni de bulion; se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate. Între timp, combinați usturoiul tocat, ghimbirul, peștele și sosurile de soia, zahărul brun și uleiul de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Încălziți uleiul de canola rămas într-o altă tigaie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă tofu și se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
7
Adăugați amestecul de soia și acoperiți tofu cu el. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când sosul este siropos, aproximativ 4 minute. Se amestecă amidonul de porumb în bulionul rezervat; se adaugă la bok choy. Se amestecă ușor până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Împărțiți bok choy pe 4 farfurii și stratificați tofu glazurat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Bok ChoyBok Choy
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate35
Revista