Tofu cu carne de porc și Miso

Tofu cu carne de porc și Miso necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 3 porții cu 253 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ceapă verde, carne de porc măcinată, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc glazurat Miso fără Gluten cu Quinoa cu aromă Miso, Tofu La Cuptor Miso, și Miso - Tofu Ranch Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți miso în apă până se dizolvă; pune deoparte.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie sau wok la foc mediu-mare. Gatiti partile albe ale cepei verzi pana cand sunt usor colorate si parfumate, 30 de secunde pana la 1 minut. Se amestecă carnea măcinată și se gătește câteva minute până aproape gata.
Se amestecă ușor tofu cu pasta miso. Aduceți la foc mic și gătiți câteva minute pentru a încălzi tofu.
Presărați părțile verzi ale cepei verzi înainte de servire.