Tocuri cu Ricotta Verde: Tacconi con Ricotta Verde

Tocuri cu Ricotta Verde: Tacconi con Ricotta Verde
Tocuri cu Ricotta Verde: Tacconi con Ricotta Verde este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 445 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, sare și piper, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 89%. Încercați Steak fusta cu Salsa Verde si salata Ricotta, Flori de dovlecei prăjiți cu bivol Ricotta: Fiori di Zucca Fritte con Ricotta di Bufalan e Pomodori, și Blinele de Tunan și Ricotta (Polpette di Tonno e Ricotta) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul conform rețetei și rulați-l la cea de-a doua cea mai subțire setare pe o mașină de rulare a pastelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați-l în 4 sau 5 foi de dimensiuni egale, făinați bine fiecare foaie și tăiați-le în pătrate de 1 inch. Puneți deoparte pe tăvi de foi căptușite cu prosoape de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
În vasul unui robot de bucătărie, pulsați spanacul până se toacă fin și adăugați ricotta, 1/4 cană de brânză rasă și nucșoară. Procesați până se omogenizează, condimentați cu sare și piper și puneți deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti patratele de paste in apa clocotita si gatiti pana se inmoaie inca al dente, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Scurgeți pastele și rezervați 1 cană de apă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați jumătate din această apă în amestecul de ricotta, apoi adăugați pastele în amestecul de ricotta și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați mai multă apă dacă este necesar pentru a nu deveni prea "strâns", condimentați cu sare și piper. Împărțiți uniform între 4 boluri de paste și acoperiți cu pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
PecorinoPecorino
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Pe o placă de lemn, Așezați făina într-o movilă. Formați un puț în centru și adăugați albușurile de ou și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Adăugați apa, puțin câte puțin, amestecând în făină și apă cu o furculiță. Folosind ambele mâini, frământați aluatul într-o bilă, adăugând mai multă făină după cum este necesar, pentru a obține un aluat neted și flexibil. Puneți aluatul sub un bol inversat și lăsați-l să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate84
Revista