Tocanita rustica de legume de primavara ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 374 calorii. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de anghinare, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană De Legume De Primăvară, Tocană De Legume De Primăvară, și Tocană De Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați sucul de lămâie și 2 litri de apă rece. Tăiați jumătățile superioare de anghinare și aruncați; rupeți și aruncați frunzele exterioare până la cele interioare fragede, de culoare verde pal. Tăiați și aruncați capetele tulpinii. Cu un cuțit mic și ascuțit, îndepărtați pielea fibroasă verde închis de pe fundul de anghinare și tulpinile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Fund
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime; scoateți și aruncați centrele neclare și orice petale spinoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3
Tăiați din nou fiecare anghinare pe jumătate pe lungime și aruncați-o în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Curățați ceapa; tăiați pe jumătate pe lungime, apoi feliați pe lungime în bucăți groase de 1/4 inch. Clătiți feniculul; tăiați și aruncați tulpinile și capetele rădăcinii. Rezervați câteva crenguțe cu frunze pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Tăiați capetele pe lungime în bețe de chibrit groase de aproximativ 1/4 inch. Mazăre de coajă. Clătiți bine salata verde și tăiați și aruncați miezul; tăiați frunzele în lungimi de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Scurgeți anghinare. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați frecvent anghinare, ceapă și fenicul în ulei de măsline până când ceapa este moale, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați 5 căni de apă și aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când anghinarea este fragedă când este străpunsă, 12 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
8
Adăugați mazăre; aduceți amestecul la fierbere la foc mare și gătiți până când mazărea este fragedă când este străpunsă, 2 până la 3 minute. Se amestecă salata verde și se gătește până abia se ofilește, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat