Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită cu legume sărate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 331 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Cu Legume Sărate, Tocană De Legume Savuroase, și Tocană De Vită Savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare sau un cuptor olandez la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de tocană de vită și pansamentul Italian până când carnea se rumeneste uniform, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Italian
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați 2 căni de apă, bulion de vită, roșii tăiate cubulețe, bulion de vită, sos de roșii, usturoi, frunze de dafin, sare, oregano și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Vită
Sos De Roșii
Bulion De Vită
Frunze De Dafin
Tomate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Piper
Apă
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Puneți cartofii, morcovii, ardeiul gras și ceapa în tocană; acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când legumele sunt fragede, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Legume
Cartofi
Morcov
Ceapă
Tocană
4
Combinați făina și apa rece într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă amestecul de făină în tocană, se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa tocanita, aproximativ 2 minute. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.