Tocană de vită cu coaste scurte de Paprika

Tocanita de carne de vită cu coaste scurte de Paprika ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 879 calorii, 31g de proteine, și 68G de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, făină, coaste scurte de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană de vită cu bere și boia, Tocană de vită cu coaste scurte cu bere, și Tocanita De Vita Cu Boia Dulce Si Iute De La Trieste.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați făina, boia fierbinte, boia afumată, 1 linguriță. sare și 1 linguriță. ardei într-un castron mare sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Lucrând în loturi de 2 sau 3, aruncați coaste scurte cu amestec de făină.
Într-un cuptor olandez mare sau într-un alt vas greu rezistent la cuptor la foc mediu-mare, gătiți slănină până când grăsimea se face.
Transferați slănina cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie și rezervați.
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură. grăsime din oală.
Adăugați coaste scurte și rumeniți pe toate părțile, 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Se toacă slănina rezervată și se lasă deoparte.
Transferați coaste scurte pe o farfurie și rezervați.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare în oală și gătește, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați bere și, folosind o lingură de lemn sau o spatulă, răzuiți orice bucăți rumenite de pe fundul cratiței.
Adăugați roșiile și sucurile lor și slănina rezervată. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere. Întoarceți coastele scurte în oală, acoperiți și coaceți două ore.
Se curăță cartofii și se taie în 1-in. bucăți.
Adăugați la coaste scurte, acoperiți și coaceți până când cartofii sunt fragede și carnea se îndepărtează ușor de os, aproximativ 30 de minute.
Se adaugă sare și piper după gust. Îndepărtați excesul de grăsime și serviți fierbinte.