Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de vită cu ciuperci. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de sare și piper, ceapă verde, portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci, Tocană de vită gătită lent (cu ciuperci și legume), și Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți carnea; tăiați în lungimi de 3 până la 4 inci (pentru chuck, aproximativ 1 in. gros și 1 1/2 in. lat) și puneți - l într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
2
Cu un cojitor de legume, îndepărtați o parte portocalie de coajă din portocală și tăiați-o; salvați portocala pentru alte utilizări. Într-o tigaie de 1 1/2 până la 2 litri, combinați coaja, ceapa, 1 cană bulion, vin, port, oțet, sos de soia, cimbru, ghimbir și cinci condimente. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia
Legume
Oțet
Ghimbir
Portocaliu
Bulion
Ceapă
Cimbru
Port
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Tigaie
3
Se toarnă lichid peste carne. Întoarceți aragazul lent la mare, acoperiți și gătiți până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 5 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Clătiți și scurgeți ciupercile; tăiați și aruncați capetele tulpinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
5
Tăiați ciupercile pe jumătate pe lungime și puneți - le într-o tigaie de 10 până la 12 inci; adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Îndepărtați și aruncați grăsimea din lichid în aragazul lent. Se toarnă 1 cană de lichid în tigaie cu ciuperci. Se amestecă ciupercile adesea la foc mare până când lichidul s-a evaporat și ciupercile se rumenesc ușor, 13 până la 17 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Tigaie
7
Cu o lingură cu fante, ridicați carnea din sucuri în aragaz lent și așezați într-un singur strat într-o caserolă superficială (aproximativ 9 pe 13 in.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
8
Se toarnă ciuperci peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Carne
9
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când carnea este sfârâit și rumenită, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Între timp, măsurați lichidul rămas din aragazul lent. Dacă mai puțin de 2 căni, adăugați bulion de vită pentru a face 2 căni, turnați într - o tigaie de 2 până la 3 litri și aduceți la fierbere la foc mare; dacă este mai mult, se toarnă în tigaie și se fierbe, amestecând ocazional, până se reduce la 2 căni, 8 până la 12 minute. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Vită
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
11
Se toarnă în lichid clocotit și se amestecă până se îngroașă, aproximativ 30 de secunde.
12
Se toarnă uniform peste carne și se amestecă ușor pentru a se amesteca cu lichid în caserolă, adăugând sare și piper după gust.