Tocană de pește portorican (bacalao) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 28 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Un amestec de ceapă, usturoi, măsline umplute cu pimento și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 47 minute. Este perfect pentru Toamna. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Rețetă Bacalao De Tocană De Pește Din Puerto Rico, Easy Bacalao-Tocană De Pește Din Puerto Rico, și Portorican Sofrito.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.