Tocană de miel fiert cu ghimbir
Tocană de miel fiert cu ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.74 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 435 calorii. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți amidon de porumb, ghimbir, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Încercați Tocană De Miel Fiert, Cozi de miel fierte cu ghimbir și cinci condimente, și Miel fiert cu ardei iute, ananas zdrobit, lemongrass și ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente (prin piper) într-un castron.
Combinați 1/2 cană de apă clocotită și ciuperci într-un castron.
Lăsați să stea 15 minute; scurgeți, rezervând lichidul de înmuiere. Aruncați tulpinile; capace tăiate subțire.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ghimbir și usturoi; saut 30 de secunde.
Se adaugă amestecul de miel; saut 4 minute. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura; fierbeți 40 de minute. Descoperiți și aduceți la fierbere; adăugați morcov, ciuperci și lichid rezervat. Gatiti 5 minute, sau pana cand este usor gros.
Adăugați sos de stridii și coriandru; serviți cu tăiței de orez.