Tocană de dovleac Hubbard și fasole Pinto

Hubbard Squash și Pinto Bean Stew este un fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 498 calorii, 24g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, morcov, dovleac proaspăt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Tocană De Fasole Pinto, Tocană de dovleac de iarnă cu fasole Pinto și porumb, și Tocană picantă de dovlecei de iarnă cu fasole Pinto și porumb.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea pinto; se introduce într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Combinați fasolea și 4 căni de apă în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Acoperiți și fierbeți 30 de minute sau până se înmoaie.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapă, dovlecei, morcov și chile; gatiti 10 minute, amestecand frecvent.
Se adaugă la amestecul de fasole. Se amestecă salvie, cimbru și roșii; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă sarea. Tocană de oală în boluri individuale; se presară cu sâmburi de dovleac.