Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de crustacee de primăvară. Această rețetă face 1 porții cu 2614 calorii, 241g de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru $ 42.74 pe portie, această rețetă acoperă 90% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Această rețetă de la Food Republic are 10 fani. Dacă aveți la îndemână varză, conserve de roșii, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Tocanita De Crustacee Provensale, Tocană De Crustacee Din Insula Toscană, și Tocană De Miel De Primăvară.
Instrucțiuni
1
Încălziți o oală mare și adâncă de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați pancetta, acoperiți și gătiți până se rumenesc, amestecând frecvent, aproximativ 10 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pancetta pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, lăsând grăsimea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa în oală și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați usturoiul, ardeiul roșu și varza, condimentați după gust cu sare și piper și gătiți încă 10 minute, amestecând și întorcându-se pe măsură ce varza de pe fund se gătește în jos. Creșteți căldura la mare, adăugați vinul și fierbeți timp de 2 minute. Folosiți-vă mâinile pentru a sparge roșiile în bucăți mici și adăugați-le, împreună cu sucurile lor, și sucul de scoică, stocul și pancetta în oală. Coborâți focul la mediu și fierbeți tocanita, parțial acoperită, până când varza este moale și roșiile încep să se descompună, aproximativ 30 de minute. (Puteți adăuga puțină apă, dacă se evaporă prea mult.) Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați scoici și midii în oală și gătiți, bine acoperite, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați peștele și creveții, dacă folosiți, amestecându-i în bulion și fierbeți, acoperiți, până când peștele este gătit și toate crustaceele s-au deschis, încă 5 minute sau cam așa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Serviți conductele fierbinți în boluri, presărate cu pătrunjel. (Aruncați orice scoici sau midii care nu se vor deschide.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete Uscate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii