Tocană de coadă de bou în stil spaniol
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, Tocană de coadă de bou în stil spaniol ar putea fi o rețetă remarcabilă , fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială, pe care o puteți încerca. Această rețetă are 6 porții și costă 5,18 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54 g de proteine , 71 g de grăsimi și un total de 1027 de calorii . Este perfectă pentru iarnă . Mergeți la magazin și cumpărați foi de dafin, ulei de măsline, ciocolată și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 101 de fani. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor europene. Multora le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 89% , ceea ce este excelent. Rețete similare includ coadă de bou înăbușită , ragu de coadă de bou și coadă de bou înăbușită în vin roșu .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală olandeză la foc mediu-mare până când începe să fumege. Rumeniți coada de bou în tranșe și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras în oală; gătiți, amestecând constant, până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Se toarnă vinul alb, se aduce la fierbere și se gătește timp de 5 minute.
Adăugați coada de vită rumenită, supa de vită, ciocolata și foile de dafin. Lăsați din nou să fiarbă la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 3 ore.
Condimentați cu sare și boia de ardei, adăugați morcovii, dați la o parte și lăsați să fiarbă la foc mic până când morcovii se înmoaie.