Tocană de coadă de bou în stil spaniol

Tocană de coadă de bou în stil spaniol
Dacă aveți aproximativ 4 ore și 25 de minute de petrecut în bucătărie, Tocană de coadă de bou în stil spaniol ar putea fi o rețetă remarcabilă , fără gluten, fără lactate, paleolitică și primordială, pe care o puteți încerca. Această rețetă are 6 porții și costă 5,18 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54 g de proteine , 71 g de grăsimi și un total de 1027 de calorii . Este perfectă pentru iarnă . Mergeți la magazin și cumpărați foi de dafin, ulei de măsline, ciocolată și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Această rețetă de la Allrecipes are 101 de fani. Este o rețetă scumpă pentru fanii mâncărurilor europene. Multora le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 89% , ceea ce este excelent. Rețete similare includ coadă de bou înăbușită , ragu de coadă de bou și coadă de bou înăbușită în vin roșu .

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală olandeză la foc mediu-mare până când începe să fumege. Rumeniți coada de bou în tranșe și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras în oală; gătiți, amestecând constant, până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă vinul alb, se aduce la fierbere și se gătește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
4
Adăugați coada de vită rumenită, supa de vită, ciocolata și foile de dafin. Lăsați din nou să fiarbă la foc mic, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
OxtailOxtail
5
Condimentați cu sare și boia de ardei, adăugați morcovii, dați la o parte și lăsați să fiarbă la foc mic până când morcovii se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Revista