Tocană De Bizon

Tocană De Bizon
Nevoie de un fel principal fără lactate? Tocană de bizon ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 420 calorii. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați vin, sos de roșii, cimbru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană De Bizon, Tocană Mexicană De Bizon, și Tocană De Bizon Cu Verdeață De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de canola într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; rumeniți bizonul în ulei, 2 până la 3 minute pe parte; îndepărtați bizonul și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
BizonBizon
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se toarnă 1 lingură de ulei de canola în cuptorul olandez; gătiți și amestecați ceapa și țelina în ulei până la moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Adăugați usturoiul; gătiți și amestecați încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Presărați făina peste amestec și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă bulionul, apa, vinul, sarea, piperul, cuișoarele, sosul de roșii, pătrunjelul și cimbrul în amestec; se aduce la fierbere. Întoarceți bizonul în amestec și amestecați. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
BizonBizon
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista