Tilapia Mediteraneană
Tilapianul mediteranean este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. O porție conține 230 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, brânză feta, file de tilapia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Mediteraneană, Tilapia Mediteraneană, și Tilapia Mediteraneană.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400.
Așezați fileurile într-un 15x10x1-in. tava de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu roșii, anghinare, măsline și brânză.
Coaceți 15-20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, vin spumant și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir