Tilapia la cuptor cu tarhon - umplutură de Scallion și sos de unt

Tilapia la cuptor cu tarhon - umplutură de Scallion și sos de unt
Tilapia la cuptor cu umplutură de tarhon-Scallion și sos de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 462 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,73 USD pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, muștar dijon, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Saut Tilapian Peste Chard Elvețian Cu Unt De Tarhon, Tilapia Cu Tarhon Și Sos De Porumb Dulce, și Tilapia Cu Unt De Lămâie La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un raft în treimea superioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 204°. topiți 4 Tbs. din unt într-o cratiță medie sau tigaie la foc mediu-mic. Periați ușor interiorul unui vas de copt Pyrex de 9x13 inci cu o parte din untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transfer 1 Tbs. din untul topit într-un vas mic și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Adăugați scallions la untul rămas în cratiță și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 2 min. Într-un castron mediu, amestecați untul de scallion topit cu pesmetul, tarhonul, oul bătut, 1/4 linguriță. sare și câteva măcinări de piper. Condimentați ușor fileurile pe ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Așezați un file pe o suprafață de lucru cu capătul ascuțit orientat spre dvs. Mound un sfert din umplutura pe jumătatea ascuțită a fileului. Îndoiți capătul larg și despicat al fileului și apăsați ferm (dar nu strângeți) pentru a acoperi umplutura. Unele umpluturi vor rămâne expuse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
5
Puneți fileul umplut în vasul de copt cu unt. Repetați cu fileurile rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Ungeți vârfurile fileurilor cu lingura rezervată de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
7
Se toarnă vermutul și bulionul de pui în jurul, nu peste, fileurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
VermutVermut
8
Coaceți până când peștele se simte ferm, dar fulgios, iar interiorul fileurilor arată opac atunci când este străpuns cu vârful unui cuțit ascuțit, 20 până la 25 de minute. Folosind o spatulă metalică subțire și flexibilă, transferați fileurile pe patru farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Adăugați 1 Tbs. unt rece la vasul de copt fierbinte și amestecați până când untul se topește. Repetați cu restul de 1 Tbs. unt și muștar. Condimentează sosul cu sare și piper și lingură peste fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Serviți imediat.
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
360, grăsime
2
20, Calorii Grase
1
180, Grăsimi Saturate
2
11, proteine
3
30, Grăsimi Mononesaturate
4
6, carbohidrați
5
360, colesterol
6
165, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
9, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista