Tilapia Friptă Cu Parmezan

Tilapia Friptă Cu Parmezan
Tilapia friptă cu parmezan este o fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 327 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 223 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica maioneza, suc de lamaie, iaurt, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tilapia Friptă Cu Parmezan, Tilapia Parmezan Fript, și Tilapia Parmezan Fript.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista