Terci de fasole mung în lapte de cocos
Terci de fasole mung în lapte de cocos ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 59 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 259 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de baton de scorțișoară, extract de vanillan, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Fasole Mung Cu Lapte De Cocos, Varză de fasole mung și Conjee de spanac | terci) / mic dejun Indian s, și Fasole mung filipineză în lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea mung în câteva schimbări de apă rece, culegând prin ele pentru a îndepărta orice pietre sau nisip.
Așezați fasolea într-o cratiță împreună cu apa, bățul de scorțișoară și ghimbirul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți timp de 40 de minute, până când fasolea s-a crăpat puțin, dar nu este moale.
Adăugați zahărul, sarea și extractul de vanilie. Continuați să fierbeți până când zahărul este dizolvat, aproximativ trei minute.
Se amestecă laptele de cocos. Gatiti pana cand laptele de cocos este doar incalzit, aproximativ 2 minute. Aveți grijă să nu fierbeți prea mult timp, altfel laptele se va îngroșa prea mult.
Scoateți ghimbirul și bățul de scorțișoară din oală. Puneți terciul în boluri și serviți cald.