Tarta De Legume De Vară

Tarta De Legume De Vară
Dacă $1.8 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Tarta de legume de vară ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 6 porții cu 524 calorii, 13g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, apă cu gheață, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tartă De Legume Iubitoare De Vară, Tarta Phyllo De Vară, și Tarta De Vară Cu Fructe De Pădure.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și sarea în procesor. Folosind viraje pornite / oprite, tăiați untul și scurtați până se formează bucăți de mărimea mazării. Cu mașina în funcțiune, adăugați suficientă apă cu gheață cu linguri pentru a forma aglomerări umede. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic; refrigerați 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra la frigider. Înmuiați ușor aluatul la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
ApăApă
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
3
Transferați în tava de tartă cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil. Trim consola aluat la 1 inch. Îndoiți consola; apăsați pentru a forma laturi duble groase. Pierce partea de jos a aluatului peste tot cu furculita. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
4
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți crusta până la aur, piercing cu furculiță dacă se formează bule, aproximativ 20 de minute. Se răcește 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Bateți brânza, smântâna, smântâna, sarea și cayenne într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
BrânzăBrânză
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați ouăle și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
4
Coaceți până când umplutura este setată, aproximativ 20 de minute. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adauga ardeiul gras si feniculul si saut-ul pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
FeniculFenicul
7
Adăugați dovleceii, dovleceii galbeni și porumbul; saut până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 12 minute. Se condimentează cu sare și piper. Mound legume pe partea de sus a tarta si se presara cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
LegumeLegume
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BusuiocBusuioc
PorumbPorumb
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista