Tarta De Legume De Primăvară Lavande
Tarta de legume de primăvară Lavande necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,58 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 450 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Este perfect pentru Primăvară. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de fenicul, ulei de măsline, oțet balsamic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare sunt Tartă savuroasă cu legume de primăvară și brânză de capră, Tartă De Caise De Primăvară, și Tartă De Sparanghel De Primăvară.
Instrucțiuni
Clătiți roșiile, miezul și tăiați-le pe jumătate pe lungime. Tăiați și aruncați vârfurile de fenicul, capetele rădăcinilor și orice pete învinețite. Clătiți capetele și tăiați longitudinal în felii de 1/4 inci. Cojiți și tocați usturoiul.
Frecați 1 lingură ulei de măsline peste fundul tigaiei de 10 pe 15 inci.
Se presară usturoiul peste jumătate din tigaie și se pun roșiile, se taie cu fața în jos și se închid împreună, pe usturoi.
Așezați felii de fenicul în cealaltă parte a tigaiei și stropiți cu 1 lingură de ulei; amestecați ușor cu mâinile pentru a acoperi, apoi întindeți feniculul uniform în jumătate din tigaie.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când roșiile sunt zbârcite și feniculul este translucid, aproximativ 1 oră (aproximativ 50 de minute într-un cuptor cu convecție).
Între timp, clătiți anghinarea, scurgeți și tăiați capetele decolorate din tulpini. Puneți anghinare într-o tigaie de 4 sau 5 litri.
Adăugați aproximativ 3 inci de apă, acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când fundul de anghinare este fraged atunci când este străpuns, aproximativ 40 de minute.
Desprindeți și aruncați capetele dure ale sparanghelului. Clătiți sulițele. Ridicați anghinarea din tigaie și lăsați să se răcească.
Adăugați sparanghel în apă și întoarceți căldura la mare. Gătiti, neacoperit, până când sulițele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și scufundați imediat în apă cu gheață până la rece, aproximativ 2 minute; scurgeți din nou.
Pe o placă ușor aromată, rotiți fiecare coajă de patiserie cu puf într-o rundă de 6 până la 7 inci. Așezați rundele una lângă alta pe o foaie de copt de 12 pe 15 inci; așezați o altă tigaie de aceeași dimensiune deasupra produselor de patiserie.
Coaceți produse de patiserie într-un cuptor de 350 până se rumenesc bine (ridicați tigaia superioară pentru a verifica), 25 până la 30 de minute (aproximativ 25 de minute într-un cuptor cu convecție).
Pe măsură ce se coace produse de patiserie, rupeți frunzele de anghinare și rezervați-le pentru alte utilizări. Scoateți și aruncați centrele fuzzy din Fundul de anghinare; tăiați, de asemenea, orice fibre grosiere din tulpinile de anghinare.
Tăiați fundul vertical în felii groase de 1/8 până la 1/4 inci. Într-un castron, amestecați cu 1 lingură de ulei de măsline și oțet.
Întindeți ușor fiecare patiserie caldă cu tapenadă și așezați pe o farfurie. Acoperiți fiecare cu 3 jumătăți de roșii și porții egale de fenicul (nu spălați tigaia; puneți deoparte), funduri de anghinare și sparanghel.
Legume de top cu porții egale de salată verde (inclusiv dressing).
Adăugați sare și piper după gust.
Salată: clătiți și crocante 4 căni (2 până la 3 oz.) mix salata pentru copii. În tigaie folosit pentru a coace roșii și fenicul, precedent, se amestecă 2 linguri ulei de măsline extravirgin, 1 1/2 linguri otet balsamic, 1 lingurita tocat frunze proaspete de cimbru, și 1/2 linguriță tocat frunze proaspete de rozmarin, care încorporează picurări în tigaie.
Adăugați amestecul de salată și amestecați, condimentând după gust cu sare și piper.