Tartă de roșii Cherry cu busuioc
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.84 pe portie. O porție conține 246 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Un amestec de smântână grea, unt, roșii de struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tartă Cu Busuioc De Roșii, Tartă Cu Roșii De Busuioc, și Tartă De Roșii Cu Parmezan Și Busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți o tigaie de 9 inci cu fundul detașabil. Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu un vârf de sare și untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Adăugați smântâna și pulsați până când aluatul aproape se unește. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați de câteva ori. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți aluatul la o rundă de 14 inci. Apăsați Runda în tava de tartă; tăiați orice exces. Puneți roșiile în coajă.
Coaceți aproximativ 1 oră și 40 de minute, până când aluatul se rumeneste uniform.
Lasă să se răcească. Se condimentează cu sare, se ornează cu busuiocul și se servește.