Tartă De Dovleac Cu Ghimbir
Tarta de dovleac de ghimbir necesită în jur 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 99 de cenți pe porție. O porție conține 347 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. 100 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cookie-urile suedeze de ghimbir, piureul de dovleac, gălbenușurile de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, Tartă De Dovleac Cu Ghimbir, și Tartă De Dovleac Cu Ghimbir.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Puneți o tigaie de tartă cu fund detașabil de 9 inci pe o foaie de copt.
Faceți crusta combinând firimiturile de prăjituri de ghimbir și untul topit într-un bol mare, până când se amestecă bine.
Adăugați firimiturile în tigaia de tartă și apăsați uniform pe partea inferioară și în sus a părților laterale cu fundul unei căni de măsurare.
Coaceți până când este setat și puțin mai închis la culoare, 10 până la 12 minute.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron, amestecați împreună dovleacul, laptele condensat, gălbenușurile de ou și sarea până se amestecă bine.
Se toarnă umplutura în crusta răcită, se întoarce la cuptor și se coace până se fixează și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 30 de minute.
Scoateți tarta din cuptor, răciți-o la temperatura camerei și apoi răciți-o la frigider, cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Pentru a servi, îndepărtați cu grijă inelul exterior de coajă de tartă și felia. Mănâncă și bucură-te!
Notă: orice cookie gingersnap zdrobit va face; doar asigurați-vă că pentru a utiliza 2 1/2 cani firimituri pentru crusta.