Tartă Cu Lămâie Sunny Meyer
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Tarta cu lămâie Sunny Meyer ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 327 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, sare, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 371 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tartă Cu Lămâie Întreagă Meyer, Tarta Cu Caș De Lămâie Meyer, și Tartă Cu Nuci De Macadamia Cu Lămâie Meyer pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc inferioară și preîncălziți cuptorul la 425 F. când cuptorul este gata, tapetați coaja de tartă răcită cu folie sau hârtie pergament și umpleți cu greutăți (refolosesc fasolea uscată pentru aceasta) și coaceți pe cel mai mic raft al cuptorului timp de 15 minute.
Îndepărtați greutățile și căptușeala, întoarceți tarta și coaceți până când crusta de jos devine maro aurie (sau ușor mai deschisă, dacă preferați acel stil), aproximativ 10 minute.
Scoateți coaja de plăcintă din cuptor și lăsați să se răcească complet.
Umpleți un sfert dintr-o oală mare cu apă și aduceți apa la foc mic.
Așezați un castron deasupra pentru a vă asigura că se potrivește fără a atinge apa. Puneți vasul pe blat și adăugați suc de lămâie, coajă de lămâie, amidon de porumb, gălbenușuri și ou, 1 cană zahăr și sare.
Așezați vasul înapoi peste oala cu apă clocotită și bateți până când amestecul se îngroașă până la consistența budincii, 15-20 de minute.
Bateți untul până se dizolvă complet în caș.
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine în coaja de tartă răcită și se răcește cel puțin 4 ore.
Când tarta s-a răcit, aduceți o cratiță umplută 1/4 cu apă la foc mic.
Adăugați albușurile și restul de 1/2 cană de zahăr în vasul unui mixer.
Bateți cu viteză medie până când încep să se formeze vârfuri moi.
Scoateți vasul din mixerul standului și puneți-l peste apa care fierbe.
Bateți cu mâna până când amestecul ajunge la 140 km f, așa cum este înregistrat pe un termometru cu citire instantanee. Întoarceți cu grijă vasul în mixerul standului și bateți bezea cu viteză mare până când devine groasă și lucioasă și ține vârfuri ferme.
Transferați bezea într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf canelat și modele de țevi pe tarta răcită. Preîncălziți cuptorul la setarea broil. Odată ce broilerul este fierbinte, așezați tarta direct sub ea și urmăriți cu atenție ca bezea să se rumenească. Odată ce este, scoateți tarta din cuptor și răciți până când sunteți gata de servit. Dacă doriți, decorați Tarta cu coajă de lămâie confiată.