Talpa cu busuioc, roșii și Oregano ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 275 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, talpă fileuri, fulgi de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Snapper roșu întreg prăjit umed cu roșii, busuioc și Oregano, Talpă cu praz și roșii, și Sole en Papillote cu roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă talpa cu prosoape de hârtie și se presară sare și piper. Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți talpa în 1 lingură de ulei de măsline pe o parte, apoi scoateți-o din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sole
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați oregano, fulgi de ardei roșu și usturoi în tigaie și sotati 1 minut. Apoi, adăugați cartofii și roșiile tocate (cu sucurile lor) și gătiți 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se toarnă jumătate din sucul de lămâie în tigaie, se adaugă bulionul de pui și se condimentează cu sare și piper. Aduceți la foc mic, apoi adăugați peștele înapoi în tigaie și ungeți cu sosul. Terminați gătitul la cuptor, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
5
Scoateți peștele din tigaie și așezați-l pe un platou. Puneți tigaia în aragaz și adăugați restul de 1 lingură ulei de măsline împreună cu busuiocul tocat și sucul de lămâie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
6
Lăsați sosul să se reducă la foc mediu, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Serviți peștele cu sosul și garnisiți cu busuioc tocat.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Capitolul 24 foc și inunda focul Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Capitolul 24 foc și inundă focul Pinot Noir
Un studiu în terrior într-un singur cuvânt, foc. Este mai fructat decât omologii săi, cu mirosuri de cireșe, zmeură, cedru și podea de pădure. O componentă tanică a texturii încinge vinul în timp ce servește drept trambulină, menținându-l tonifiat și elegant.