Talpă cu banane

Talpă cu banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa cu banane. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 229 calorii, 18g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte, vin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Banane Foster (bananas flambul inox), Sole Francese, și Talpă Umplută.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o cratiță medie la foc mediu, amestecați untul, făina și laptele. Gatiti, amestecand constant, pana se formeaza un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Aranjați talpa într-un singur strat într-un vas mediu de copt și acoperiți cu vinul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
SoleSole
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se toarnă 1/2 sosul peste pește. Aranjați bananele peste pește și acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
6
Coaceți 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza se rumeneste ușor și peștele se descuamează ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scurgeți oricare dintre amestecul rămas de vin și suc de lămâie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael - Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista