Talpă crocantă prăjită

Talpă crocantă prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați talpa crocantă la tigaie. O porție conține 1776 calorii, 183g de proteine, și 85g de grăsime. Pentru $19.55 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Un amestec de pesmet, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Talpă Crocantă Prăjită, Talpă prăjită cu castraveți și Salsa de roșii, și Varză de Bruxelles prăjită cu talpă uscată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron puțin adânc, bateți ouăle. Într-un alt castron puțin adânc, combinați următoarele patru ingrediente.Înmuiați bucățile de pește în firimituri, în ou și decât în firimituri din nou. Pat firimituri în pește fillets.In tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați 2 bucăți de pește și gătiți. Întoarceți peștele o singură dată în timp ce rumeniți ambele părți, aproximativ 6 minute.Când fileurile sunt maronii aurii, adăugați restul de unt, ulei și pește. Repetați pașii de mai sus pentru a găti fileuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gifft de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate67
Revista