Talpă Cajun Cu Fasole Verde Și Conopidă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cajun Sole cu fasole verde și conopidă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 629 calorii, 91G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $15.24 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, condimente cajun, talpă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Quinoa Cajun, somon copt și fasole verde de vară, Cartofi usturoi, fasole verde și conopidă, și Fasole Verde Sănătoasă Și Brânză Și Conopidă pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.