Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4

Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $3.86 pe portie. O porție conține 746 calorii, 42G de proteine, și 56G de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, carne de porc, tagliatelle de ouă și băț de țelină. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle cu carpa de rata 4, și Tagliatelle cu ragu de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cățelele de usturoi, tăiați-le pe jumătate pe lungime și îndepărtați lăstarul verde din centru. Încălziți ușor usturoiul și uleiul într-o tigaie mare (suficient de mare pentru a arunca pastele mai târziu). Pe măsură ce începe să se coloreze, scoateți focul și lăsați usturoiul să se infuzeze timp de 5 minute, apoi aruncați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Puneți ceapa și țelina în uleiul parfumat de usturoi, presărați cu puțină sare și reveniți la o căldură blândă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Lăsați-le să se înmoaie, fără colorare, timp de 8-10 minute. Ar trebui să transpire mai degrabă decât să se prăjească, așa că, dacă auziți sfârâit, adăugați apă, câte o lingură pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați pancetta și gătiți încă 6minute, adăugând apă ca înainte. Se amestecă carnea de porc și se aprinde focul. Nu colorați prea mult carnea și evitați să o rupeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Adăugați vinul și lăsați-l să se evapore, apoi condimentați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Se toarnă 200 ml / -14°L oz apă, se acoperă și se fierbe timp de 20-25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se amestecă în puțină apă dacă amestecul devine prea uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
În timp ce cârpa se gătește, puneți o tigaie cu multă apă la fiert. Radeți parmezanul și coaja de la lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
9
Când apa este la fierbere, adăugați 2 lingurițe de sare, apoi pastele. Acoperiți parțial, readuceți la fierbere, dați-i o agitare bună și reduceți căldura, astfel încât apa să fiarbă ușor. Gustați pastele cu 2 minute înainte de momentul de pe pachet, amintiți-vă că va continua să gătească în timp ce este aruncat cu cârpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Scurgeți pastele, rezervând puțină apă pentru paste. Transferați imediat pastele în tigaie și aruncați bine la foc mic. Sfat în parmezan și aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
11
Adăugați apă pentru Paste pentru a dilua sau brânză suplimentară pentru a absorbi excesul de lichid și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Aruncați coaja de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista