Tacos picant de creveți cu Salsa Tomatillo la grătar

Tacos picant de creveți cu Salsan Tomatillo la grătar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 279 calorii. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, tortilla de porumb, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tacos de linte cu ananas la grătar-Salsa Tomatillo, Frigarui de creveti sarati cu Salsa Tomatillo-Avocado si felii de lamaie la gratar, și Tacos de creveți Jerk cu Salsa picantă de pepene galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti salsa, îndepărtați cojile și tulpinile din tomatillos.
Așezați tomatillos pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 10 minute sau până când se înnegrește ușor pe fiecare parte, întorcându-se ocazional. Se răcește complet; se toacă grosier.
Așezați tomatillos, ceapă și următoarele 5 ingrediente (prin usturoi) în vasul unui robot de bucătărie. Se pulsează de 7 ori sau până se toacă grosier.
Pentru a pregăti tacos, filetați creveții uniform pe frigarui de 6 (10 inci).
Așezați frigarui pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți 2 minute sau până când creveții sunt gata, întorcându-se o dată.
Scoateți creveții din frigarui și puneți-i într-un castron mediu.
Adăugați sos de ardei iute, pudră de chili, chimen și 1/4 linguriță sare; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți tortilele pe grătar 1 minut pe fiecare parte. Completați fiecare tortilla cu 1/4 cană de varză și 2 linguri de morcov. Împărțiți uniform amestecul de creveți printre tortilla; acoperiți fiecare cu 2 linguri de salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa