Rețeta Tacos de porc cu Salsa de Mango-Avocado ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 617 calorii. Un amestec de ardei jalapeno, sare și piper, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tacos de porc Crockpot Jerk cu Salsa de Avocado și Mango, Tacos De Pește Cu Salsa De Avocado Mango, și Tacos de pui cu Salsa de Mango-Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face salsa: într-un castron, amestecați împreună mango, avocado, ceapă, suc de lămâie, coriandru și jalapeincloro. Acoperiți salsa și dați-o la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ardei Arbol Uscat
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
2
Așezați Cotletele de porc într-un vas nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
3
Adăugați usturoiul, ceapa, ceapa, chimenul, uleiul de măsline, sarea și piperul uniform pe ambele părți ale cotletelor, acoperiți și dați-le la frigider timp de cel puțin 3 ore sau până peste noapte.Pregătiți un grătar. Condimentați Cotletele de porc pe ambele părți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Fripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Așezați pe grătar și gătiți, rotind o dată, până când sunt gravate cu semne de grătar, aurii și roz deschis în centru atunci când sunt tăiate cu un cuțit. Aproximativ 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Tăiați carnea de porc în fâșii subțiri și împărțiți carnea de porc uniform între tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Stropiți cu salsa de avocado-mango, garnisiți cu coriandru și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.