Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe

Tacos de pește afumat cu salsa din Caraibe
Tacos de pește afumat cu Salsan din Caraibe este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 40 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salsa din Caraibe, sare, chipsuri de arin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din America Centrală. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pește la grătar Montego Bay cu Salsa din Caraibe, Tacos de pește cu salsa portocalie, și Tacos De Pește Cu Salsa De Pepene Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de hickory în apă pentru a acoperi cel puțin 30 de minute; scurgere. Înfășurați așchii în folie de aluminiu rezistentă; introduceți mai multe găuri în folie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Ungeți fileurile cu ulei; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Grătar ușor cu gaz sau cărbune; așezați așchii înveliți cu folie direct pe cărbuni fierbinți pe 1 parte. Înveliți grătarul pe partea opusă cu spray de gătit și așezați-l pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Lăsați grătarul să se preîncălzească 10 până la 15 minute sau până când așchii de lemn încep să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Fileuri de grătar, acoperite cu capac, la foc mediu (325 până la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
5 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Înfășurați tortilla de făină în folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Se pune pe grătar în ultimele 5 minute de timp de gătit pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Serviți imediat cu Salsa din Caraibe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
10
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista