Rețeta de conopidă și Tacos de fasole neagră ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 214 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de pico de gallo, conopidă și sos de brânză, var și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tacos Cu Fasole Neagră, Tacos Cu Fasole Neagră, și Tacos Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti conopida conform indicatiilor de pe cutie; se toarnă într-un castron mediu cu microunde. Se amestecă fasolea neagră și chimenul. Cuptorul cu microunde neacoperit la 30 de secunde până la 1 minut sau până când amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Măsline întregi Coapte
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de conopidă pe fiecare tortilla; se acoperă cu salsa, avocado și coriandru.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.