Tăiței de orez curry în ambalaje de salată
Tăiței de orez curry în împachetări de salată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 102 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de bețișoare de orez, pudră de curry madras, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Împachetări De Salată Cu Tăiței De Orez Prăjiți, Salată De Năut Curry Împachetări De Salată, și Pui Curry + Împachetări Cu Salată De Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați tăiței într-un castron mare. Acoperiți cu apă clocotită; lăsați să stea 20 de minute.
Se scurge și se clătește cu apă rece; scurgere.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, ghimbirul, pudra de curry și usturoiul în tigaie; se prăjește 3 minute.
Adăugați morcovul; se prăjește 1 1/2 minute.
Adăugați varză și 1 1/2 linguri de apă; gatiti 2 minute, amestecand des.
Combinați cilantro și următoarele 5 ingrediente (prin piper) într-un bol, amestecând până se dizolvă zahărul.
Adăugați tăiței, amestecul de coriandru și 1 1/2 căni de muguri de fasole la tigaie; aruncați pentru a combina. Lingură 1/3 cană amestec de tăiței pe fiecare frunză de salată; rulati.