Sweetheart Jamwiches
Sweetheart Jamwich - uri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 23. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr pudră, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Sweetheart Jamwiches, Jamwich-uri dulci și picante, și Draga Mea Trata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți bucățile pe o suprafață ușor făinată și rotiți-le pentru a apăsa liniile de pliere.
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de inimă de 2 inci. Reroll aluatul rămas, și repetați procedura. (Ar trebui să existe un total de 46 de inimi de patiserie.)
Ungeți 1 parte a fiecărei inimi de patiserie cu albus de ou și presărați uniform cu zahăr granulat.
Așezați inimile de patiserie pe 2 foi de copt negreșite.
Coaceți la 400 timp de 7 până la 8 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți inimile pe rafturile de sârmă și lăsați să se răcească.
Se amestecă împreună crema de brânză, zahărul pudră, 2 linguri de unt și extractul de migdale până se omogenizează.
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe părțile nesugate ale jumătății inimilor; întindeți aproximativ 1/2 linguriță de conserve peste amestec. Sus cu inimile rămase, cu laturile nesugarite în jos.
Bucăți de ciocolată albă cu microunde și 1 lingură de unt într-un castron de sticlă la 1 minut sau până se topește. Se amestecă până se omogenizează.
Așezați amestecul într-o pungă mică cu fermoar pentru sarcini grele; sac de etanșare. Snip o gaură mică în 1 colț de sac, și burniță peste tarte.
Lăsați să se răcească complet; presărați cu zahăr spumant roșu, dacă doriți.
Așezați în cutii de bomboane, dacă doriți.