Surpriză De Trufe De Caju
Surpriza de trufe de caju este o fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 128 calorii. Un amestec de jumătăți de caju de plantare, ciocolată semi-dulce a brutarului, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Trufe ușoare ~ linguri de trufe de ciocolată și trandafiri, Trufa clasică și Trufa de nucă de cocos, și Salată asiatică cu pansament de caju și fursecuri cu unt de caju pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ciocolata si smantana in cratita la foc mic pana cand ciocolata este complet topita. Se amestecă vanilia. La frigider 1 oră sau până când este ferm. Între timp, rezervați 30 de jumătăți de nuci. Se toacă fin nucile rămase.
Formați amestecul de ciocolată în bile de 30 (1 inch) cu baller de pepene galben sau linguriță. Introduceți 1 jumătate de piuliță în centrul fiecărei bile; remodelați mingea pentru a închide piulița. (Bilele nu trebuie să fie perfect rotunde.)
Se rulează în nuci tocate.
Așezați în foaie de copt cu margini căptușite cu hârtie cerată. La frigider 1 oră sau până când este ferm. A se păstra într-un recipient bine acoperit în frigider.
Scoateți din frigider 30 min. înainte de a servi să se înmoaie ușor.