Supa de roșii și dovlecei a lui Michael Bulkowski-pâine brânză la grătar

Supa de roșii și dovlecei a lui Michael Bulkowski-pâine brânză la grătar
Supa de rosii Michael Bulkowski și dovlecei-pâine brânză la grătar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 2 porții cu 2519 calorii, 49G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $14.9 pe portie, această rețetă acoperă 77% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ienibahar, semințe de fenicul, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza întreaga ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Salata de somon și dovlecei la grătar a lui Michael Symon, Quesadillas de dovlecei, roșii și brânză de capră la grătar, și Dovlecei la grătar cu sos rapid de roșii-măsline și brânză Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați ienibaharul, feniculul și boabele de piper într-o cratiță medie la foc mediu și prăjiți, agitând tigaia ocazional, până se parfumează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
IenibaharIenibahar
FeniculFenicul
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați dovleceii, oțetul, zahărul și sarea și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul și sarea s-au dizolvat.Folosind clești, transferați dovleceii într-un borcan curat de 1 litru, cu un capac etanș și acoperiți cu lichidul de decapare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Suc De FructeSuc De Fructe
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile și bețișoarele de scorțișoară și dați la fiert. Reduceți focul la minim și fierbeți până când roșiile se destramă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
TomateTomate
4
Scoateți și aruncați bețișoarele de scorțișoară.Folosind un blender, purificați supa în loturi până se omogenizează, îndepărtând capacul mic de pe capacul blenderului (capacul de turnare) și acoperind spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul blenderului să se desprindă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați 2 felii de pâine pe o suprafață de lucru. Întindeți uniform jumătate din brânză pe o felie și jumătate pe cealaltă. Se condimentează cu sare și se acoperă cu restul de 2 felii de pâine pentru a face 2 sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
SareSare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, antiaderentă, sigură pentru cuptor, la foc mediu-mic, până când strălucește. Înclinați ușor tigaia, astfel încât uleiul să acopere fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Adăugați sandvișurile și gătiți până când fundul se rumeneste, aproximativ 3 până la 5 minute. Întoarceți și gătiți până când celelalte părți se rumenesc, cu aproximativ 3 până la 5 minute mai mult.
5
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți până când brânza s-a topit complet, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați sandvișurile la servire plates.To serviți: puneți supa caldă în boluri, rupeți frunzele de busuioc și presărați-le deasupra supei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
7
Se servește cu sandvișurile și murăturile pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuraturiMuraturi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista