Supa de linte picantă este o vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de ghimbir, naan, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma iaurtul grecesc, puteți urma acest fel principal cu Pâine De Banane Cu Iaurt Grecesc Cu Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă Picantă De Linte, Supă Picantă De Linte Roșie, și Supă Picantă De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați lintea și 7 căni de apă caldă într-o oală, acoperiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ardeiul chile, roșiile, ghimbirul, usturoiul, turmericul și 2 lingurițe de sare. Acoperiți parțial și fierbeți la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până se îngroașă, 18 până la 20 de minute. Se amestecă cilantro. Se diluează supa cu apă, dacă se dorește, și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
3 Linguri De Ulei Vegetal
Turmeric
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
3
Se amestecă iaurtul cu 2 lingurițe de apă și un vârf de sare într-un castron mic. Puneți supa în boluri și acoperiți cu iaurtul și mai mult cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional